2. apr. 2016

Asparges og potetsalat




Til 4 porsjoner

ca 800 gr nypoteter
2 bunter aspargestopper (vanlig asparges kan også brukes)
100 gr sukkererter
175 gr kokte grønne linser
Fersk gressløk
5 reddiker

Dressing:
1/2 dl god olivenolje
1 kork eddik 
salt og pepper

Bløtlegg linsene et par timer, kok de etter anvisning på pakken (eller bruk ferdig kokte linser)

Vask og del potetene i 2, ha de i en stor kasterolle og kok de med havsalt i vannet. Kok i 10-minutter,
rens aspargesen og ha de i en rist, damp de over potetene ca 10 minutt. 

Kutt sukkerertene i 3, hakk gressløk og skjær reddikene i tynne skiver.

Ha ingrediensene til dressingen i et glass med kork, rist dressingen.

Anrette salaten i en stor bolle/fat drypp dressing over rett før servering.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar